Conditii de rent a car

Va oferim cele mai bune conditii de inchirieri masini in Bucuresti,Romania

Clientul este rugat sa citeasca si sa confirme acceptarea contractului prin semnarea Contractului de inchiriere masina. Acesta trebuie sa îndeplineasca toate conditiile stipulate mai jos. Proprietarul îsi rezerva dreptul de a refuza închirierea unui autovehicul fara explicatii.

Vârsta clientului

Clientul si conducatorii desemnati, mentionati în prezentul contract, trebuie sa aiba minim 21 de ani si sa fie posesorii unui permis de conducere valid, cu o vechime mai mare de 1 an. În cazul în care aceste conditii nu sunt îndeplinite, se solicita o garantie de minim 300 € care se ramburseaza numai la returnarea masinii în buna stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriile si echipamentele din dotare.

Plata

Tarifele sunt stabilite în € si contin TVA-ul si asigurarile catre terti. Plata cash se face în avans, în $, € sau lei, la cursul BNR+2% din ziua efectuarii platii.

Plata cu carte de credit se accepta la cursul BNR+2% din ziua efectuarii platii.

În unele situatii, la livrare, se poate solicita o garantie de 200-500€. Garantia va fi utilizata pentru penalizare, în cazuri de distrugeri constatate în interiorul sau exteriorul autoturismului (200€), furt ale partilor autoturismului (300€), pierderi ale documentelor autoturismului (100€) sau ale cheilor autoturismului (150€) etc.

Aceasta suma va fi returnata la recuperarea autoturismului în buna stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriile si echipamentele din dotare.

Carburant si ulei

Combustibilul nu este inclus în pret si se afla în sarcina clientului. Masina se livreaza cu rezervorul plin, urmând a fi recuperata în aceeasi stare. La recuperarea masinii, pentru combustibilul lipsa, indicat la bord, se calculeaza penalizari de 1,5 €/litru. Uleiul si întretinerea vehiculului sunt în sarcina proprietarului.

Predarea si recuperarea autoturismului

Livrarea si restituirea autoturismului se face la locul, data si ora indicata de client si mentionata în Contractul de Închiriere, fara costuri suplimentare, pe raza orasului Bucuresti.

Livrarea si restituirea se poate efectua si la alte locatii din tara, cu acordul proprietarului si pe baza unui tarif convenit.

Autoturismul va fi predat clientului în conditii generale bune, fara defecte ascunse sau vizibile, orice informatie asupra conditiilor de prezentare a autoturismului fiind facuta în contract.

Clientul va returna autoturismul împreuna cu actele, accesoriile si echipamentele la locul, data si ora precizate în Contractul de Închiriere.

În caz de întârzieri anuntate, de pâna la o ora, nu se percep tarife suplimentare. La returnarea autoturismului cu o întârziere anuntata, mai mica cu trei ore fata de ora specificata în Contractul de Închiriere, se percepe un tarif suplimentar pentru o jumatate de zi de închiriere, iar la întârzieri de peste 3 ore se percepe un tarif suplimentar pentru o zi de închiriere.

La expirarea duratei de închiriere prezentul contract devine nul, daca nu s-a convenit altfel, si ne rezervam dreptul de a declara autoturismul la politie ca fiind furat.

Utilizarea autoturismului

Clientul se angajeaza sa conduca vehiculul închiriat respectând dispozitiile legale privind circulatia pe drumurile publice si alte reguli cum ar fi:

  • nu va supraîncarca autoturismul si nu-l va folosi pentru transportul de marfa;
  • nu va folosi autoturismul în curse, teste, sau pentru a împinge sau remorca alte vehicule sau remorci;
  • nu va efectua reparatii asupra autoturismului decât la garaje auto autorizate si numai cu acordul si conform cu instructiunile proprietarului, fiind rambursat pe baza prezentarii facturii eliberate în numele proprietarului, însotita de devizul de reparatii;
  • nu va lasa masina deschisa (usi, geamuri, compartiment bagaje) sau cu cheile în contact;
  • va utiliza autovehiculul în concordanta cu instructiunile de folosire a autoturismului emise de producatorul acestuia.

Asigurari

Vehiculul este asigurat pentru daune cauzate tertilor numai pentru perioada de închiriere specificata în Contractul de Închiriere. Daunele suferite de vehiculul închiriat, din vina clientului, sunt asigurate, mai putin o suma de 200-500€ ce este în sarcina clientului. Bagajele transportate sunt asigurate în caz de accident în suma maxima de 40€/pasager. Proprietarul nu îsi asuma nici o responsabilitate pentru obiectele lasate în autoturism, pe durata perioadei de închiriere.

În caz de accident este obligatorie declararea acestuia la Politie care va constate daunele si va elibera Procesul Verbal de Constatare si Autorizatia de Reparatii. Aceste documente sunt indispensabile pentru functionarea asigurarii si pentru repararea autovehiculului. Declaratia la Politie este obligatorie în toate cazurile: daca sunteti vinovat, daca sunteti victima, daca sunteti singur implicat, daca partea responsabila nu este identificata (ex. daune în parcare în lipsa dvs.). Fara aceste documente clientul este responsabil pentru costurile de reparatii.

Jurisdictie

Orice litigiu ce apare în derularea prezentului contract va fi supus instantelor competente a jurisdictiei din Bucuresti.

Contactati-ne online pentru oferta de pret

  1. Reincarca imaginea